Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Beursvloer Dordrecht 2018

Op de Beursvloer wordt gehandeld met gesloten beurs. Bedrijven gaan in gesprek met stichtingen, verenigingen en bewoners met een initiatief. Kan een bedrijf iets betekenen voor een hulpvrager?  Welke tegenprestatie is mogelijk? 

Het aanbod van een bedrijf kan in de vorm van menskracht, materialen, kennis of faciliteiten. Is er een match? Die wordt officieel vastgelegd. Een voorbeeld.  Een bedrijf heeft meubilair over, terwijl een sportclub hard toe is aan stoelen voor in de kantine. De medewerkers van het bedrijf krijgen in ruil een sportieve clinic bij de sportvereniging. Of een bedrijf levert 10 gebruikte laptops aan een stichting en krijgt in ruil een team-experience ‘leven met dementie’ met aansluitend een lunch.

Opnieuw op 12 november

De Beursvloer van afgelopen jaar, de eerste keer, was erg succesvol. Reden genoeg om dit jaar weer een Beursvloer te organiseren. Aanmelden kan voor de Beursvloer Dordrecht op 12 november 2018: info@stichtingmbodordrecht.nl (Mariska Wagner), 06-20634773.  Informatie is ook te vinden op http://stichtingmbodordrecht.nl/beursvloer.

Op de beursvloer is altijd een passende match te maken. Bedrijven uit alle sectoren zijn welkom.

Wanneer?

maandag 12 november 2018 19.00 – 21.00 uur showroom Ames – Audi Centrum, Mijlweg 33, Dordrecht

De Beursvloer is een initiatief van het Albert Schweitzer ziekenhuis, AMES Autobedrijf, Rabobank  Drechtsteden, Vivenz, McDonald’s Dordrecht (Centrum & Noord), Da Vinci College, De Meewerkers en HBO Drechtsteden. Zij zijn verenigd in de Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Met dank aan B2B – Tony Bruys en Maartje Brockbernd (foto).

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

VIDEO: Leerlingen De Atlas rennen mini-Roparun

DORDRECHT – Meester Juriaan Roede doet in juni mee aan de ‘echte’ Roprarun. De leerlingen van basisschool De Atlas in Stadspolders renden vrijdagmiddag vast hun eigen mini-versie van de estafettewedstrijd voor het goede doel. Het bracht het best indrukwekkende bedrag van ruim 3.100 euro op. Een opsteker voor meester Juriaan en zijn Roparun-team. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Actueel

Lezersfoto

Kermis Stadspolders Dordrecht

DORDRECHT – Een mooi beeld van de kermis in Stadspolders van Tea Prager. De attracties stonden tot en met afgelopen zondag 8 mei op het parkeerterrein naast winkelcentrum Bieshof.

Actueel

Gezellig druk op voorjaarskermis Stadspolders

DORDRECHT –  Zwieren door de lucht, bonken in een botsauto het kan sinds dinsdag middag in het Bieshof. Op zondag pakte voorjaarskermis haar spullen in op het Damplein en streek een dag later neer in Stadspolders. Hier kunnen de bezoekers tot en met zondag 8 mei genieten van de diverse attracties. De voorjaarskermis staat opgesteld op het parkeerterrein naast winkelcentrum Bieshof. De attracties zijn alle dagen van 13.30 uur tot 22.30 uur open. Op vrijdag en de zaterdag blijft de kermis tot 23.00 uur open. Vandaag 4 mei, is de kermis in verband met de dodenherdenking tussen 18.30 en 20.00 uur gesloten. Kom je naar de kermis, maak dan gebruik van de voordeelbonnen.