Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Bomendag

Nationale Boomfeestdag 
Woensdag 16 maart is de 60ste Boomfeestdag geweest.  Het thema is dit jaar Bomen en Bossen. Leerlingen van groep 7 van basisschool Geert Groote plantten in de ochtend 25 elzen langs de Wantijdijk bij Stadspolders. Wethouder Reynvaan en De Gelder van Heemraad Waterschap Hollandse Delta assisteren hierbij.
_MG_8935
_MG_8947

_MG_8954

_MG_8964

_MG_8973

_MG_9013

_MG_9045

_MG_9021

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

VIDEO: Merwekrabbers bouwen feestje in Polderwiel

DORDRECHT – Carnavalsvereniging De Merwekrabbers trekt deze weken weer met een revue langs woon- en zorgcentra in Dordrecht en Zwijndrecht. Donderdagavond werd er een vrolijk feest van gemaakt in het Polderwiel. De komende weken volgen nog revues op acht andere locaties. De tournee wordt op 14 februari afgesloten met de Grote Merwekrabbersrevue in BeneVia Muziekcentrum.

Actueel

Winnaar halve Mini meldt zich op de valreep

DORDRECHT – De Dordtse winnaar van een halve Mini van de Oudejaarstrekking 2018 van de Staatsloterij heeft zich op de valreep gemeld. Het winnende lot was vorig jaar gekocht bij Cigo Bieshof en een jaar later nog niet ingeleverd. Op oudejaarsdag, de laatste dag dat winnende Oudejaarsloten uit 2018 verzilverd konden worden, meldde de winnaar zich alsnog.

Actueel

Politiek Gezien

DORDRECHT – Ben Corino doet wekelijks voor Dordt Centraal verslag vanuit de lokale en regionale politiek. De laatste Dordtse gemeenteraadsvergadering voor het kerstreces ging niet rimpelloos voorbij.