Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Polderkrant nr. 2, april 2020

Help Helpende Handen Helpen

In deze editie kunt u meer lezen over de volgende onderwerpen: ‘Thuisgekookt’, mooi initiatief, De Hoop ggz biedt oline hulpverlening, Een grote uitdaging voor twee bewoners uit Stadspolders, GeldenzoDordt helpt met geld en zo en  nog veel meer. . . . Heeft u deze editie gemist of wilt u een artikel nog eens nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Garagesale voor Dorcas

DORDRECHT – Aan het Johanna Naber-erf 273 in Stadspolders vindt op vrijdag 25 en zaterdag 26 september een garageverkoop plaats. Er is een grote variatie aan spullen te koop, variërend van brocante, vintage, opgeknapte kleine meubelen, eigen kweek plantjes EN glas,- en serviesgoed. Ook is er gelegenheid koffie en thee te drinken met wat lekkers erbij. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor Dorcas.

Actueel

Nieuwe Thuis in Stadspolders en Dubbeldam

DORDRECHT – Deze week wordt samen met Dordt Centraal in Stadspolders en Dubbeldam huis-aan-huis een nieuwe editie van Thuis in Stadspolders & Dubbeldam bezorgd. Dit wijkmagazine verschijnt vijf keer per jaar en staat vol met verhalen uit beide wijken. Alle wijkmagazines zijn voor iedereen ook digitaal te lezen op deze website. 

Actueel

Indra en Sterre bouwen tijdelijke bootcamp-baan in Stadspolders

DORDRECHT – Indra Plugge (16) en Sterre Wensing (15) hebben iets leuks en sportiefs bedacht voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Ze bouwen van 22 tot en met 25 augustus dagelijks een bootcamp-baan op op het voetbalveld aan de Wantijdijk, ter hoogte van ’t Vissertje in Stadspolders. Kinderen kunnen zich aanmelden om een uurtje, van 16.00 tot 17.00 uur, lekker los te gaan op een wiebelbalk, aan touwen te slingeren en over banden te klimmen.