Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Polderkrant van februari 2018, staat online

In deze editie leest u onder meer:
Extreem weer, Gemeenteraadsverkiezingen zijn ook belangrijk voor Stadspolders, 1 feb. 1953: De Watersnoodramp in de Stadspolders, Ingezonde brief, Rectificatie mailadres mini’s GSC ODS en nog veel meer….

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Klik dan op deze link: www.wijkendordrecht.nl/stadspolders/wijkkrant
Hier vindt u ook het archief.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Frummeltjes Festijn in Stadspolders

DORDRECHT – Op zaterdagochtend 18 mei vindt op het terrein van Verloskundigenpraktijk Lucina in de Stadspolders voor de tweede keer het Frummeltjes Festijn plaats, een festival voor alle (aanstaande) ouders en grootouders van kinderen tot zes jaar. Het festival is een initiatief van diëtiste Aileen de Vogel en Laura van der Geer, draagdoekenconsulent bij Wrapped Around, die allebei hun werkzaamheden verrichten vanuit het gebouw van Lucina.

Actueel

Nieuwe Thuis in Stadspolders en Dubbeldam

DORDRECHT – Deze vrijdag valt het wijkmagazine Thuis in Stadspolders en Dubbeldam weer op de mat bij alle bewoners van beide wijken.

Actueel

VIDEO: Ernstig ongeluk Stadspolderring

DORDRECHT – Aan het begin van de avond is bij een eenzijdig ongeluk aan de Stadspolderring een automobilist ernstig gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak klapte hij met zijn auto tegen een boom ter hoogte van het Rudyard Kipling- erf. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer eerste hulp te bieden.