Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Polderkrant van februari 2018, staat online

In deze editie leest u onder meer:
Extreem weer, Gemeenteraadsverkiezingen zijn ook belangrijk voor Stadspolders, 1 feb. 1953: De Watersnoodramp in de Stadspolders, Ingezonde brief, Rectificatie mailadres mini’s GSC ODS en nog veel meer….

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Klik dan op deze link: www.wijkendordrecht.nl/stadspolders/wijkkrant
Hier vindt u ook het archief.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Belijning in Bieshof is blindenroute

DORDRECHT – Wat is dit nu toch? Is het voor de aanstaande braderie? Voor een aan te leggen fietspad? Er werden op Facebook heel wat suggesties gedaan over het ‘streepjespad’ dat deze week was aangelegd in het winkelcentrum. Niemand die wist waarvoor het diende. Het blijkt uiteindelijk toch te gaan om een route voor blinden, die vooralsnog ontbrak in het winkelcentrum. Daarover waren klachten gekomen.

Actueel

Verwarring om streepjespad in winkelcentrum Bieshof

DORDRECHT – ‘Is dit een vroege 1 april-grap van de gemeente? Of weet iemand wat dit moet voorstellen? Dat vraagt ondernemer Walter Weeda, van Verhage Dordrecht, zich af. In winkelcentrum Bieshof is plots een streepjespad verschenen. Niemand weet vooralsnog waarom de belijning is aangelegd.

Actueel

VIDEO: Brandweer uur zoet met redden kat

Zeker een uur waren brandweermannen bezig een kat te redden uit een schacht bij een parkeergarage aan het Selma Lagerlöferf.