Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

€ 50,- boodschappen winnen? Maak de winnende foto!

Word jij de winnaar van €50,- om iets lekkers te kopen voor jezelf en je buren? Bijvoorbeeld om gezellig te koffieleuten tijdens Burendag (22 september). Maak een originele foto van onze advertentie en wie weet is deze mooie prijs voor jou!

Ga naar Plus ‘t Lam Bieshof, maak een leuke foto van de advertentie van het wijkterras (zie foto) en plaats hem in een reactie bij ons facebookbericht. De advertentie is te vinden in vijftien winkelwagens van de Plus (Bieshof). Je hoeft zelf niet op de foto te staan om kans te maken op de prijs!

Tijdens het Wijkterras op Het Koeienveld, woensdag 19 september 2018, wordt de prijs om 15.30 uur overhandigd door MEE Buurtwerk. Kom je ook?

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Diner voor mantelzorgers

DORDRECHT – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert op vrijdag 16 november een mantelzorgdiner in Dordrecht. Locatie is Het Polderwiel op het Dudok-erf 58. Met dit mantelzorgdiner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuke avond uit bieden en hen in staat stellen om andere mantelzorgers uit de buurt te ontmoeten. Mantelzorgers van 60 jaar en ouder eten gratis mee.

Actueel

Nieuwe pand voor speelotheek Pip en Zo

DORDRECHT – Bianca Pipping van de speelotheek Pip en Zo zou wel kunnen dansen van geluk, want sinds kort heeft zij de sleutel van een nieuw pand voor haar speelotheek aan het Selma Lagerlöf-erf in Stadspolders. Niet alleen is er op de nieuwe locatie meer plek om al het speelgoed uit te stallen, er is ook ruimte genoeg voor uitbreiding van de collectie én voor het aanbieden van activiteiten. Lees het interview in de woensdageditie van Dordt Centraal!

Actueel

VIDEO: Griezelen in Stadspolders

DORDRECHT – Een daverend succes. De Halloween-optocht van winkelcentrum Bieshof trok afgelopen zaterdag ruim duizend deelnemers. Jong en oud verzamelden op het plein voor een griezelige tocht door de wijk en die was enger dan ooit…..