Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

€ 50,- boodschappen winnen? Maak de winnende foto!

Word jij de winnaar van €50,- om iets lekkers te kopen voor jezelf en je buren? Bijvoorbeeld om gezellig te koffieleuten tijdens Burendag (22 september). Maak een originele foto van onze advertentie en wie weet is deze mooie prijs voor jou!

Ga naar Plus ‘t Lam Bieshof, maak een leuke foto van de advertentie van het wijkterras (zie foto) en plaats hem in een reactie bij ons facebookbericht. De advertentie is te vinden in vijftien winkelwagens van de Plus (Bieshof). Je hoeft zelf niet op de foto te staan om kans te maken op de prijs!

Tijdens het Wijkterras op Het Koeienveld, woensdag 19 september 2018, wordt de prijs om 15.30 uur overhandigd door MEE Buurtwerk. Kom je ook?

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Enorme partij sigaretten in beslag genomen

DORDRECHT – Een half miljoenen sigaretten, vele kilo’s tabak, 13.000 euro aan cash en een partij nep-merkkleding. Dat is wat de politie woensdagavond aantrof in een kelderbox in Stadspolders. Alles is in beslag genomen. Er zijn vier aanhoudingen verricht, meldt de politie, die door een getuige was getipt.

Actueel

Verkeerscontroles

DORDRECHT – De politie heeft dinsdagavond verschillende snelheidsscontroles uitgevoerd op onder andere de Merwedestraat en de Reeweg Oost. Diverse bekeuringen, ook voor rijden zonder rijbewijs, zijn uitgeschreven. In Stadspolders werd een scootercontrole gehouden na diverse klachten over het rijden op de fietspaden. De komende tijd zullen de controles worden herhaald.

Actueel

VIDEO: Even de bus opladen

DORDRECHT – De bussen waarmee Qbuzz door de regio rijdt, zijn sinds deze week allemaal elektrisch. Op verschillende locaties kunnen ze opgeladen worden, waaronder het Dudokplein in Stadspolders. Daar is in de dienstregeling een minuut of zeven de tijd om op te laden. In die tijd laadt de accu ongeveer 10 procent bij.