Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Heeft u klachten of vragen over de wijk Stadspolders?

Heeft u meldingen of vragen over de wijk Stadspolders? Of wilt u gewoon een praatje maken met één van de handhavers in de wijk? Kom dan gerust eens langs in het Polderwiel op het Dudok-Erf.

Wanneer?
De komende tijd is er door Het Spectrum in het Polderwiel een ruimte beschikbaar gesteld voor vrije inloopspreekuren van Handhaving. Twijfel niet en loop gerust eens langs op een van de volgende momenten:

  • vrijdag 4 januari 2019, van 13:30 uur – 15:00 uur;
  • donderdag 10 januari 2019, van 15:30 uur – 17:00 uur;
  • woensdag 16 januari 2019, van 13:00 – 14:30 uur.

Waarom?
Handhaving probeert op een persoonlijke manier in contact te komen met de bewoners van Stadspolders. Op deze manier leren bewoners en Handhaving elkaar beter kennen. U kunt bijvoorbeeld meldingen doen over jeugdoverlast, illegaal gedumpt afval, parkeerproblemen, drank- en drugsgebruik of om gewoon een praatje te maken met de Handhavers.

Meer informatie? Blijf op de hoogte!

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Seniorenkoor Stadpolders geeft jubileumconcert

DORDRECHT – Seniorenkoor Stadspolders bestaat 25 jaar. Dat wordt op zaterdagmiddag 23 maart gevierd met een jubileumconcert in kerkgebouw De Bron aan het Van Eesterenplein 30 in Stadspolders. Medewerking wordt verleend door Jeanette Jelier-den Hoedt (fluit), Arie de Korte (piano ) en tenor Bram Bakema. De muzikale leiding is in handen van dirigent Johan den Hoedt. Het programma zal bestaan uit diverse koorwerken die het koor sinds 1994 heeft uitgevoerd. Aanvang: 14.00 uur. Zaal open: 13.30 uur. Toegang: vrij.

Actueel

VIDEO: Overval op Zeeman Bieshof

DORDRECHT – Rond acht uur vanavond is er een overval gepleegd op het filiaal van Zeeman aan het Van Eesterenplein in Dordrecht. Daarbij zijn geen gewonden gevallen. De dader is met onbekende buit weggerend in de richting van de Loswalweg. Het gaat volgens de politie om een licht getinte man van tussen de 20 en 30 jaar met een opvallend korte lichaamslengte van ongeveer 1.60 meter. Hij droeg en spijkerjack. De politie is bezig met een zoekactie.

Actueel

Speciale Boomfeestdag-actie bij Wellantcollege

DORDRECHT – Het Wellantcollege aan de Groenezoom viert de Nationale Boomfeestdag op een bijzondere manier. Omdat de school met nieuwbouw bezig is kunnen er op het terrein geen nieuwe bomen gepoot worden. Toch wil het Wellantcollege  graag een ‘groene’ bijdrage leveren aan de dag. Daarom gaan de leerlingen tijdens de lessen wilgenstekken klaarmaken. Deze worden op woensdag 13 maart samen met een instructie voor het poten klaargelegd bij het voorhek aan de Groenezoom 400. Iedereen die interesse heeft in een wilgenstek mag er deze dag gratis één of meer op komen halen. Maart is de ideale tijd voor het poten van de stek, dus je kan thuis meteen aan de slag.