Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Hoe werkt WhatsApp?

Workshop in Bibliotheek Stadspolders

Berichtjes sturen via WhatsApp op je telefoon, je ziet het overal om je heen. Maar hoe werkt deze app eigenlijk en wat kun je er allemaal mee? Iedereen die meer wil weten over dit handige programma kan meedoen aan de workshop ‘Hoe werkt WhatsApp?’ in Bibliotheek Stadspolders Dordrecht. Op woensdag 22 januari duiken we van 10.30 tot 12.00 uur in de basisbeginselen van WhatsApp. Ontdek hoe je WhatsApp downloadt en instelt en bestanden en foto’s kunt uitwisselen. Vergeet niet om een opgeladen smartphone mee te nemen. Meer weten? Meedoen is gratis en aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek of via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

Tot ziens in de bibliotheek!

Praktische informatie
Wat:            Workshop Hoe werkt WhatsApp?

Wanneer:      Woensdag 22 januari, 10.30 tot 12.00 uur
Waar:           Bibliotheek Stadspolders Dordrecht

Voor wie:      iedereen, toegang is gratis

Over de Bibliotheek AanZet

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. Het is een eigentijdse plek in de buurt waar je kunt leren, werken, anderen kunt ontmoeten of waar je komt om te ontspannen. We inspireren onze bezoekers, we verrijken hun kennis en versterken hun netwerk door ontmoetingen.

 

Een lidmaatschap heb je alleen nodig als je materialen wilt lenen. Bij onze activiteiten is iedereen welkom. Laat je inspireren op debibliotheekaanzet.nl of stap gewoon eens binnen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Bever laat sporen na in Stadspolders

DORDRECHT – De bever beperkt zijn leefgebied zeker niet alleen tot de Biesbosch. Hij dook al eerder op in Stadspolders en hier aan het Johanna Naber-erf in die wijk is er recent duidelijk ook weer één op bezoek geweest. (Foto: Stolk Fotografie)

Actueel

Vroege bloeiers

DORDRECHT – Deze narcissen op het Johanna Naber-erf in Stadspolders zijn er vroeg bij met het laten zien van hun gele trompetten. Een welkome vooraankondiging van de lente op deze grijze dagen. (Foto: Stolk Fotografie)

Actueel

PLUS in Bieshof krijgt nieuwe eigenaar

DORDRECHT – PLUS ‘t Lam Bieshof krijgt binnenkort een nieuwe eigenaar. Pel en Winanda ‘t Lam blijven wel de PLUS-winkel in Dubbeldam voortzetten. De super in het winkelcentrum in Stadspolders staat onder leiding van hun zoon Tjerk en zijn vrouw Lydia. Zij zien echter te weinig toekomstperspectief om dit zonder zondagopening te blijven doen en gaan voor een carrière buiten de supermarktbranche. (Archieffoto: Stolk Fotografie)