Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Hoe werkt WhatsApp?

Workshop in Bibliotheek Stadspolders

Berichtjes sturen via WhatsApp op je telefoon, je ziet het overal om je heen. Maar hoe werkt deze app eigenlijk en wat kun je er allemaal mee? Iedereen die meer wil weten over dit handige programma kan meedoen aan de workshop ‘Hoe werkt WhatsApp?’ in Bibliotheek Stadspolders Dordrecht. Op woensdag 22 januari duiken we van 10.30 tot 12.00 uur in de basisbeginselen van WhatsApp. Ontdek hoe je WhatsApp downloadt en instelt en bestanden en foto’s kunt uitwisselen. Vergeet niet om een opgeladen smartphone mee te nemen. Meer weten? Meedoen is gratis en aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek of via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

Tot ziens in de bibliotheek!

Praktische informatie
Wat:            Workshop Hoe werkt WhatsApp?

Wanneer:      Woensdag 22 januari, 10.30 tot 12.00 uur
Waar:           Bibliotheek Stadspolders Dordrecht

Voor wie:      iedereen, toegang is gratis

Over de Bibliotheek AanZet

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. Het is een eigentijdse plek in de buurt waar je kunt leren, werken, anderen kunt ontmoeten of waar je komt om te ontspannen. We inspireren onze bezoekers, we verrijken hun kennis en versterken hun netwerk door ontmoetingen.

 

Een lidmaatschap heb je alleen nodig als je materialen wilt lenen. Bij onze activiteiten is iedereen welkom. Laat je inspireren op debibliotheekaanzet.nl of stap gewoon eens binnen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Fietster aangereden op rotonde Groenezoom

DORDRECHT – Op de rotonde op de Groenezoom is vanmiddag rond half twee een fietster aangereden door een automobilist komend vanaf de Chico Mendesring. De ambulance kwam ter plaatse, maar de aangereden vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie regelde tijdens de afhandeling van het incident tijdelijk het verkeer op de rotonde.

Actueel

Basisschool Oranje Nassau is gezond

DORDRECHT – CBS Oranje Nassau in Stadspolders heeft het vignet Gezonde School behaald. Met dat vignet laat de Oranje Nassau zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen.

Actueel

VIDEO: Zomerfeest bij OBS De Bever

DORDRECHT – De schoolreisjes konden dit schooljaar helaas niet doorgaan. In plaats daarvan hadden ze woensdag op OBS De Bever in Stadspolders een leuk alternatief bedacht in de vorm van een Zomerfeest. Alle kinderen van de groepen 1 tot en met 8 en de peuters van Otto de Ontdekker konden lekker los gaan op meerdere springkussens en zich van hun beste kant laten zien bij verschillende spelletjes, waaronder touwtrekken en Twister. Er was gezorgd voor limonade en ijsjes en natuurlijk ook voor gezonde snacks. Het werd een vrolijke en actieve dag.