Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kom alles te weten over slaapapneu

Koffie met… Elly van der Kuij

Slaapapneu wordt door veel mensen als ‘eng’ ervaren. Je vriend, vriendin of oma met slaapapneu stopt even met ademhalen tijdens de slaap. Dat kan toch niet goed zijn? En hoe komt je erachter dat je aan slaapapneu lijdt? De gezondheidsklachten zijn vaak vaag en de oorzaak is onduidelijk. Tijdens Koffie met… op woensdag 17 april in Bibliotheek Stadspolders geeft Elly van der Kuij antwoord op deze vragen. Van 10.30 tot 11.30 uur vertelt ze alles over slaapapneu. Nieuwsgierig? Kom gerust langs!


Koffie in de bieb

Koffie met… is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. Tijdens de Koffie met… in Bibliotheek Stadspolders staan de koffie en thee op woensdag vanaf 10.30 uur klaar!

Praktische informatie
Wat:            Koffie met… Elly van der Kuij

Wanneer:      Woensdag 17 april, 10.30 – 11.30 uur
Waar:           Bibliotheek Stadspolders

Toegang:      Gratis, aanmelden is niet nodig

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Een krant voor en door kinderen

DORDRECHT – Op alle bso-groepen van SDK kinderopvang wordt gewerkt met het zelf ontwikkelde activiteitenprogramma BSO in Bloei. Voor het thema Mega Media hebben de kinderen hun eigen krant gemaakt. Foto’s, puzzels, spelletjes, recepten; de krant is een bonte verzameling van avonturen en belevenissen, geheel gemaakt door de kinderen. Op de foto laten de trotse ‘journalisten’ van de locatie Groenland in Oudelandshoek hun krant zien.

Actueel

Huisarts De Vos neemt na veertig jaar afscheid

DORDRECHT – Rolf de Vos runde 38 jaar lang, met zijn vrouw Connie aan zijn zijde, een huisartsenpraktijk in Stadspolders. Ze hebben die praktijk recent overgedragen en tijdens een speciaal afscheidsspreekuur afscheid genomen van de patiënten. Vandaag in Dordt Centraal een interview met deze bevlogen huisarts.

Actueel

Prijzenregen in Bieshof

DORDRECHT – De winkeliers in Winkelcentrum Bieshof in Stadspolders deelden zaterdag flink uit. Met vier ballonnendrops, twee voor kinderen en twee voor volwassen, kwamen de prijzen letterlijk uit de lucht vallen.