Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kom alles te weten over slaapapneu

Koffie met… Elly van der Kuij

Slaapapneu wordt door veel mensen als ‘eng’ ervaren. Je vriend, vriendin of oma met slaapapneu stopt even met ademhalen tijdens de slaap. Dat kan toch niet goed zijn? En hoe komt je erachter dat je aan slaapapneu lijdt? De gezondheidsklachten zijn vaak vaag en de oorzaak is onduidelijk. Tijdens Koffie met… op woensdag 17 april in Bibliotheek Stadspolders geeft Elly van der Kuij antwoord op deze vragen. Van 10.30 tot 11.30 uur vertelt ze alles over slaapapneu. Nieuwsgierig? Kom gerust langs!


Koffie in de bieb

Koffie met… is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. Tijdens de Koffie met… in Bibliotheek Stadspolders staan de koffie en thee op woensdag vanaf 10.30 uur klaar!

Praktische informatie
Wat:            Koffie met… Elly van der Kuij

Wanneer:      Woensdag 17 april, 10.30 – 11.30 uur
Waar:           Bibliotheek Stadspolders

Toegang:      Gratis, aanmelden is niet nodig

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuwe wijkmagazines

DORDRECHT – In Stadspolders en Dubbeldam wordt vandaag huis-aan-huis een nieuwe editie van Thuis in Stadspolders & Dubbeldam bezorgd. Ook deze editie staat weer vol met verhalen uit beide wijken, met deze keer onder meer aandacht voor de nieuwbouw bij Het Parkhuis, het tweede leven dat Gemaal ‘t Vissertje krijgt en nieuws van wijngaard Bilderhof en uit Winkelcentrum Bieshof. Volgende week woensdag wordt in postcode 3311 een nieuwe Dordt Centrum bezorgd, het wijkmagazine voor en over de Dordtse binnenstad.

Actueel

Nieuwe Thuis in Stadspolders en Dubbeldam

DORDRECHT – In Stadspolders en Dubbeldam wordt deze woensdag huis-aan-huis een nieuwe editie van Thuis in Stadspolders & Dubbeldam bezorgd. Ook deze editie staat weer vol met verhalen uit beide wijken, met deze keer onder meer aandacht voor de nieuwbouw bij Het Parkhuis, het tweede leven dat Gemaal ‘t Vissertje krijgt en nieuws van wijngaard Bilderhof en uit de Bieshof. Alle wijkmagazines zijn na publicatie ook digitaal terug te lezen op deze website.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – René Kamps zag deze week in de buurt van Stadspolders de familie Zwaan voorbijkomen. Hij maakte deze mooie en vredige foto. Ook een mooie of leuke foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl.