Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kom alles te weten over slaapapneu

Koffie met… Elly van der Kuij

Slaapapneu wordt door veel mensen als ‘eng’ ervaren. Je vriend, vriendin of oma met slaapapneu stopt even met ademhalen tijdens de slaap. Dat kan toch niet goed zijn? En hoe komt je erachter dat je aan slaapapneu lijdt? De gezondheidsklachten zijn vaak vaag en de oorzaak is onduidelijk. Tijdens Koffie met… op woensdag 17 april in Bibliotheek Stadspolders geeft Elly van der Kuij antwoord op deze vragen. Van 10.30 tot 11.30 uur vertelt ze alles over slaapapneu. Nieuwsgierig? Kom gerust langs!


Koffie in de bieb

Koffie met… is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. Tijdens de Koffie met… in Bibliotheek Stadspolders staan de koffie en thee op woensdag vanaf 10.30 uur klaar!

Praktische informatie
Wat:            Koffie met… Elly van der Kuij

Wanneer:      Woensdag 17 april, 10.30 – 11.30 uur
Waar:           Bibliotheek Stadspolders

Toegang:      Gratis, aanmelden is niet nodig

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Frummeltjes Festijn in Stadspolders

DORDRECHT – Op zaterdagochtend 18 mei vindt op het terrein van Verloskundigenpraktijk Lucina in de Stadspolders voor de tweede keer het Frummeltjes Festijn plaats, een festival voor alle (aanstaande) ouders en grootouders van kinderen tot zes jaar. Het festival is een initiatief van diëtiste Aileen de Vogel en Laura van der Geer, draagdoekenconsulent bij Wrapped Around, die allebei hun werkzaamheden verrichten vanuit het gebouw van Lucina.

Actueel

Nieuwe Thuis in Stadspolders en Dubbeldam

DORDRECHT – Deze vrijdag valt het wijkmagazine Thuis in Stadspolders en Dubbeldam weer op de mat bij alle bewoners van beide wijken.

Actueel

VIDEO: Ernstig ongeluk Stadspolderring

DORDRECHT – Aan het begin van de avond is bij een eenzijdig ongeluk aan de Stadspolderring een automobilist ernstig gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak klapte hij met zijn auto tegen een boom ter hoogte van het Rudyard Kipling- erf. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer eerste hulp te bieden.