Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunstmin zoekt enthousiaste Drechtstedenaren

Kunstmin nodigt inwoners uit Dordrecht en de regio uit mee te praten over het programma

Kunstmin zoekt enthousiaste Drechtstedenaren met hart voor theater die willen meedenken over de gastvrijheid, het programma, en de zichtbaarheid van Kunstmin. Er worden belangstellenden gezocht in diverse leeftijdsgroepen. Kunstmin is benieuwd wat er leeft en waar behoefte aan is.

Het woord is aan het publiek

Kunstmin staat direct in verbinding met de mensen die leven en werken in de stad en de regio via de zogeheten netwerken. Met de leden van de netwerken gaat Kunstmin regelmatig in gesprek over het programma, de gastvrijheid, bereikbaarheid en zichtbaarheid van Kunstmin. Zo ontwikkelt het theater zich in dialoog met de bezoekers en met de stad en de regio. Netwerkleden zijn meestal ook betrokken bij het maken van extra programma’s voor aanvang of na afloop van een voorstelling, ter verdieping of vermaak.

Wil je meepraten, meld je aan

Iedere Drechtstedenaar vanaf 14 jaar die het interessant vindt zich aan te sluiten bij een van de netwerken van Kunstmin om te brainstormen en plannen uit te voeren, kan zich aanmelden via programmering@kunstmin.nl, o.v.v. ‘ interesse Kunstmin netwerk’ met naam, leeftijd en woonplaats.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – René Kamps maakte bij zonsondergang deze sfeervolle foto van de spoorbrug van Stadspolders. Ook een mooie foto gemaakt? Wij zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl. 

Actueel

Thuis in Stadspolders en Dubbeldam

DORDRECHT – In de wijken Stadpolders en Dubbeldam wordt vrijdag weer een nieuwe editie van wijkmagazine Thuis in Stadspolders & Dubbeldam huis-aan-huis verspreid. Ook deze uitgave staat weer vol met uiteenlopende verhalen uit deze wijken. Onze redacteur ging langs op basisschool Geert Groote, interviewde de 62-jarige bodybuildingkampioen Willy Heuser en ging langs in de showtuin van Steenplaza. Verder aandacht voor de loopgroep Stadspolders en de bijzondere Gambia-reis die enkele examenleerlingen van het Insula College jaarlijks maken. Tips voor een volgende editie? Mail ze naar redactie@dordtcentraal.nl. Wie niet in Dubbeldam woont, maar wel graag het wijkmagazine wil lezen, kan de digitale versie terugvinden op www.dordtcentraal.nl (‘Lees specials online’).

Actueel

Opknapbeurt Koeienveld

DORDRECHT – Het speelveld op het zogeheten Koeienveld in Stadspolders is aan een opknapbeurt toe. Eind deze week beginnen de werkzaamheden. Het gele klimtoestel wordt vervangen door een nieuw evenwichtstoestel omdat het oude technisch gezien versleten is.