Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Mantelzorgers ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte Kom langs en schuif gezellig aan!

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Dordrecht organiseert in samenwerking met Het Polderwiel en Buddyzorg MEE Drechtsteden op vrijdag 10 november een diner voor mantelzorgers.

Met dit feestelijke diner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuk avondje uit bieden. Er is ook muziek; Het Polderwielkoor verzorgt deze avond een optreden. Mantelzorgers en de mensen voor wie zij zorgen kunnen gratis aanschuiven bij het driegangendiner. Locatie is Het Polderwiel op Dudok Erf 58. Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers ontmoeten? Kom dan vooral langs en eet gezellig mee!

In Nederland zorgen 2,6 miljoen mensen meer dan acht uur per week of langer dan drie maanden voor een ander. Een op de vijf van deze mantelzorgers is overbelast. Met deze diners wil Resto VanHarte mensen die zorgen voor een ander steun bieden. In het Resto komen zij in contact met andere mantelzorgers en met lokale hulporganisaties. Hier krijgen ze inzicht in lokale voorzieningen zodat zij in de toekomst hun werk (nog) beter doen. De mantelzorgdiners zijn mogelijk gemaakt door steun van het VSBfonds.

Schuif gezellig aan!

Mantelzorgers en de mensen voor wie zij zorgen kunnen gratis aanschuiven voor het diner. Inloop is om 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. Reserveren kan via www.restovanharte.nl<http://www.restovanharte.nl> (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Wilt u zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

    

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Zijkant - Videos

VIDEO: Auto’s beklad in Oudelandshoek

Vandalen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag tekeer gegaan in Oudelandshoek.

Actueel

‘Hondenbrokken’ in Stadspolders

DORDRECHT – Een facebook bericht over ‘verdachte’ hondenbrokken in Stadspolders werd  honderden malen gedeeld en kon rekenen …

Andere wijken

Nog 24 kavels te vergeven

DORDRECHT – Zaterdag om 09.00 uur startte de verkoop van vrije kavels op de Stadswerven, aan de …