Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nobel’s ontbijt in het Polderwiel

Op donderdag 20 februari eet Peter Heijkoop een croissantje mee tijdens het ontbijt dat Nobel’s Brood organiseert in het Ontmoetingscentrum het Polderwiel. Daar nemen zeker 80 personen aan deel. De ontbijtjes, die dit jaar in alle wijken gaan plaatsvinden, zijn een vervolg op de campagne #jebentnietalleen. Nobel’s Brood wil op deze manier mensen die vaak alleen en eenzaam zijn met elkaar laten genieten van een ontbijt.

Ook het Spectrum, de kerken, de bibliotheek, speeltuin Stadspolders en de Polderkrant werken mee om er een gezellige ochtend van te maken. Na 10.30 uur is er volop gelegenheid om met elkaar gezelschapsspelletjes te doen.
U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Aanvang: 09.00 uur
Locatie: het Polderwiel, Dudok-erf 58, 3315 KA Dordrecht

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Bericht uit de ProefTuin

DORDRECHT – Thierry Dinjens doet maandelijks verslag vanuit ProefTuin BuitenZinnig op het terrein van De Hoop. Welke klusjes zijn er op dit moment in de tuin te doen?

Actueel

Musical ‘Bende op de camping’ als film op het witte doek

DORDRECHT – In Kinepolis Dordrecht is op woensdag 15 juli de première van de musical ‘Bende op de camping’ van groep 8 van de Oranje Nassauschool. Vanwege de coronamaatregelen was het niet mogelijk om de musical live op een podium voor publiek te spelen. Daarom bedachten de juffen van groep 8 om van de musical een film te maken. Kinepolis werd bereid gevonden om de film voor een vriendelijk bedrag aan ouders en kinderen te vertonen.

Actueel

Schapen houden niets over aan mishandeling

DORDRECHT – De schapen die op de Wantijdijk achter het Johanna Naber erf verblijven zijn zover bekend ongedeerd gebleven. Gisterenavond kreeg de politie rond kwart voor negen de bizarre melding dat vier jongens met flessen op weerloze schapen aan het inslaan waren in de omgeving van de Wantijdijk ter hoogte van de Johanna Naber-erf. (Foto: Thymen Stolk)