Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nobel’s ontbijt in het Polderwiel

Op donderdag 20 februari eet Peter Heijkoop een croissantje mee tijdens het ontbijt dat Nobel’s Brood organiseert in het Ontmoetingscentrum het Polderwiel. Daar nemen zeker 80 personen aan deel. De ontbijtjes, die dit jaar in alle wijken gaan plaatsvinden, zijn een vervolg op de campagne #jebentnietalleen. Nobel’s Brood wil op deze manier mensen die vaak alleen en eenzaam zijn met elkaar laten genieten van een ontbijt.

Ook het Spectrum, de kerken, de bibliotheek, speeltuin Stadspolders en de Polderkrant werken mee om er een gezellige ochtend van te maken. Na 10.30 uur is er volop gelegenheid om met elkaar gezelschapsspelletjes te doen.
U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Aanvang: 09.00 uur
Locatie: het Polderwiel, Dudok-erf 58, 3315 KA Dordrecht

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Bever laat sporen na in Stadspolders

DORDRECHT – De bever beperkt zijn leefgebied zeker niet alleen tot de Biesbosch. Hij dook al eerder op in Stadspolders en hier aan het Johanna Naber-erf in die wijk is er recent duidelijk ook weer één op bezoek geweest. (Foto: Stolk Fotografie)

Actueel

Vroege bloeiers

DORDRECHT – Deze narcissen op het Johanna Naber-erf in Stadspolders zijn er vroeg bij met het laten zien van hun gele trompetten. Een welkome vooraankondiging van de lente op deze grijze dagen. (Foto: Stolk Fotografie)

Actueel

PLUS in Bieshof krijgt nieuwe eigenaar

DORDRECHT – PLUS ‘t Lam Bieshof krijgt binnenkort een nieuwe eigenaar. Pel en Winanda ‘t Lam blijven wel de PLUS-winkel in Dubbeldam voortzetten. De super in het winkelcentrum in Stadspolders staat onder leiding van hun zoon Tjerk en zijn vrouw Lydia. Zij zien echter te weinig toekomstperspectief om dit zonder zondagopening te blijven doen en gaan voor een carrière buiten de supermarktbranche. (Archieffoto: Stolk Fotografie)