Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk?

http://https://www.youtube.com/watch?v=WAv-NkskQs8&feature=emb_share&fbclid=IwAR1HwCklyZ9oSMEXAhiVy9yiyULeWO5SQ5lPKuW0-m1Tz3xA_BVqVgul_R4

Home-Start Dordrecht biedt je zinvol en leerzaam vrijwilligerswerk.
Home-Start is een programma van Humanitas. Wij bieden, met inzet van ervaren vrijwilligers, ondersteuning aan ouders met opgroeiende kinderen tussen de 0 en 18 jaar in Dordrecht.
Ook vrijwilliger worden? Neem contact op met coördinator Geja Platerink voor een informatief gesprek . Tel. 06-20499942 of g.platerink@humanitas.nl
In januari 2020 start er weer een voorbereidende training.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Bever laat sporen na in Stadspolders

DORDRECHT – De bever beperkt zijn leefgebied zeker niet alleen tot de Biesbosch. Hij dook al eerder op in Stadspolders en hier aan het Johanna Naber-erf in die wijk is er recent duidelijk ook weer één op bezoek geweest. (Foto: Stolk Fotografie)

Actueel

Vroege bloeiers

DORDRECHT – Deze narcissen op het Johanna Naber-erf in Stadspolders zijn er vroeg bij met het laten zien van hun gele trompetten. Een welkome vooraankondiging van de lente op deze grijze dagen. (Foto: Stolk Fotografie)

Actueel

PLUS in Bieshof krijgt nieuwe eigenaar

DORDRECHT – PLUS ‘t Lam Bieshof krijgt binnenkort een nieuwe eigenaar. Pel en Winanda ‘t Lam blijven wel de PLUS-winkel in Dubbeldam voortzetten. De super in het winkelcentrum in Stadspolders staat onder leiding van hun zoon Tjerk en zijn vrouw Lydia. Zij zien echter te weinig toekomstperspectief om dit zonder zondagopening te blijven doen en gaan voor een carrière buiten de supermarktbranche. (Archieffoto: Stolk Fotografie)