Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk?

http://https://www.youtube.com/watch?v=WAv-NkskQs8&feature=emb_share&fbclid=IwAR1HwCklyZ9oSMEXAhiVy9yiyULeWO5SQ5lPKuW0-m1Tz3xA_BVqVgul_R4

Home-Start Dordrecht biedt je zinvol en leerzaam vrijwilligerswerk.
Home-Start is een programma van Humanitas. Wij bieden, met inzet van ervaren vrijwilligers, ondersteuning aan ouders met opgroeiende kinderen tussen de 0 en 18 jaar in Dordrecht.
Ook vrijwilliger worden? Neem contact op met coördinator Geja Platerink voor een informatief gesprek . Tel. 06-20499942 of [email protected]
In januari 2020 start er weer een voorbereidende training.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Fietster aangereden op rotonde Groenezoom

DORDRECHT – Op de rotonde op de Groenezoom is vanmiddag rond half twee een fietster aangereden door een automobilist komend vanaf de Chico Mendesring. De ambulance kwam ter plaatse, maar de aangereden vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie regelde tijdens de afhandeling van het incident tijdelijk het verkeer op de rotonde.

Actueel

Basisschool Oranje Nassau is gezond

DORDRECHT – CBS Oranje Nassau in Stadspolders heeft het vignet Gezonde School behaald. Met dat vignet laat de Oranje Nassau zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen.

Actueel

VIDEO: Zomerfeest bij OBS De Bever

DORDRECHT – De schoolreisjes konden dit schooljaar helaas niet doorgaan. In plaats daarvan hadden ze woensdag op OBS De Bever in Stadspolders een leuk alternatief bedacht in de vorm van een Zomerfeest. Alle kinderen van de groepen 1 tot en met 8 en de peuters van Otto de Ontdekker konden lekker los gaan op meerdere springkussens en zich van hun beste kant laten zien bij verschillende spelletjes, waaronder touwtrekken en Twister. Er was gezorgd voor limonade en ijsjes en natuurlijk ook voor gezonde snacks. Het werd een vrolijke en actieve dag.