Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk?

http://https://www.youtube.com/watch?v=WAv-NkskQs8&feature=emb_share&fbclid=IwAR1HwCklyZ9oSMEXAhiVy9yiyULeWO5SQ5lPKuW0-m1Tz3xA_BVqVgul_R4

Home-Start Dordrecht biedt je zinvol en leerzaam vrijwilligerswerk.
Home-Start is een programma van Humanitas. Wij bieden, met inzet van ervaren vrijwilligers, ondersteuning aan ouders met opgroeiende kinderen tussen de 0 en 18 jaar in Dordrecht.
Ook vrijwilliger worden? Neem contact op met coördinator Geja Platerink voor een informatief gesprek . Tel. 06-20499942 of g.platerink@humanitas.nl
In januari 2020 start er weer een voorbereidende training.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Zestig boetes voor verkeersovertredingen

Bij verschillende verkeerscontroles op meerdere plekken op het Eiland van Dordrecht heeft de politie gisteren, donderdag 5 januari bijna zestig keer proces verbaal opgemaakt.

Actueel

Hondenmoeder Hedy overleden

Hedy Aartsen (66), hondenmoeder uit Stadspolders, is op vrijdag 30 december tijdens een boswandeling met honden overleden. Bekenden en veel hondjes rouwen om haar heengaan.

Actueel

VIDEO: Overval op Kruidvat Bieshof

Even na 9.00 uur is de winkel Kruidvat op het Van Eesterenplein in winkelcentrum Bieshof overvallen. Een man kwam naar binnen en bedreigde de aanwezigen met een mes. Vervolgens deed hij een greep in de kassa.