Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Samen THE PASSION kijken bij Resto VanHarte Dordrecht Live op groot scherm in Het Polderwiel, Dordrecht

Op donderdag 18 april organiseert Resto VanHarte in samenwerking met Het Spectrum in het Polderwiel een sfeervolle Passion-avond. Na het driegangendiner kunnen buurtgenoten gezamenlijk kijken naar het live televisiespektakel op een groot scherm. Er is nog plek, dus reserveer snel via www.restovanharte.nl<http://www.restovanharte.nl>.

Je Bent niet alleen

Restomanager Mack Labbaci: “Met het thema ‘#Je bent niet alleen’ focust The Passion dit jaar extra op oprechte aandacht voor elkaar. Dit past naadloos bij de missie van Resto VanHarte. Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Eenmaal aan tafel ontstaat vanzelf een goed gesprek. Zo brengen wij mensen samen en ontmoeten buurtgenoten elkaar. Want samen eten verbindt, en samen televisie kijken ook. We organiseren deze speciale avond voor de bewoners van Het Polderwiel en de mensen uit de buurt.”

Iedereen is van harte welkom

De avond begint om 18:00 uur met een heerlijk vers gezond driegangendiner. Tussen de gerechten door kunnen de gasten genieten van optredens van Het Polderwielkoor. Om 20:30 begint de uitzending op het scherm. Bijdrage voor het diner is acht Euro. Reserveer via www.restovanharte.nl<http://www.restovanharte.nl> (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Frummeltjes Festijn in Stadspolders

DORDRECHT – Op zaterdagochtend 18 mei vindt op het terrein van Verloskundigenpraktijk Lucina in de Stadspolders voor de tweede keer het Frummeltjes Festijn plaats, een festival voor alle (aanstaande) ouders en grootouders van kinderen tot zes jaar. Het festival is een initiatief van diëtiste Aileen de Vogel en Laura van der Geer, draagdoekenconsulent bij Wrapped Around, die allebei hun werkzaamheden verrichten vanuit het gebouw van Lucina.

Actueel

Nieuwe Thuis in Stadspolders en Dubbeldam

DORDRECHT – Deze vrijdag valt het wijkmagazine Thuis in Stadspolders en Dubbeldam weer op de mat bij alle bewoners van beide wijken.

Actueel

VIDEO: Ernstig ongeluk Stadspolderring

DORDRECHT – Aan het begin van de avond is bij een eenzijdig ongeluk aan de Stadspolderring een automobilist ernstig gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak klapte hij met zijn auto tegen een boom ter hoogte van het Rudyard Kipling- erf. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer eerste hulp te bieden.