Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Samen THE PASSION kijken bij Resto VanHarte Dordrecht Live op groot scherm in Het Polderwiel, Dordrecht

Op donderdag 18 april organiseert Resto VanHarte in samenwerking met Het Spectrum in het Polderwiel een sfeervolle Passion-avond. Na het driegangendiner kunnen buurtgenoten gezamenlijk kijken naar het live televisiespektakel op een groot scherm. Er is nog plek, dus reserveer snel via www.restovanharte.nl<http://www.restovanharte.nl>.

Je Bent niet alleen

Restomanager Mack Labbaci: “Met het thema ‘#Je bent niet alleen’ focust The Passion dit jaar extra op oprechte aandacht voor elkaar. Dit past naadloos bij de missie van Resto VanHarte. Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Eenmaal aan tafel ontstaat vanzelf een goed gesprek. Zo brengen wij mensen samen en ontmoeten buurtgenoten elkaar. Want samen eten verbindt, en samen televisie kijken ook. We organiseren deze speciale avond voor de bewoners van Het Polderwiel en de mensen uit de buurt.”

Iedereen is van harte welkom

De avond begint om 18:00 uur met een heerlijk vers gezond driegangendiner. Tussen de gerechten door kunnen de gasten genieten van optredens van Het Polderwielkoor. Om 20:30 begint de uitzending op het scherm. Bijdrage voor het diner is acht Euro. Reserveer via www.restovanharte.nl<http://www.restovanharte.nl> (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Een krant voor en door kinderen

DORDRECHT – Op alle bso-groepen van SDK kinderopvang wordt gewerkt met het zelf ontwikkelde activiteitenprogramma BSO in Bloei. Voor het thema Mega Media hebben de kinderen hun eigen krant gemaakt. Foto’s, puzzels, spelletjes, recepten; de krant is een bonte verzameling van avonturen en belevenissen, geheel gemaakt door de kinderen. Op de foto laten de trotse ‘journalisten’ van de locatie Groenland in Oudelandshoek hun krant zien.

Actueel

Huisarts De Vos neemt na veertig jaar afscheid

DORDRECHT – Rolf de Vos runde 38 jaar lang, met zijn vrouw Connie aan zijn zijde, een huisartsenpraktijk in Stadspolders. Ze hebben die praktijk recent overgedragen en tijdens een speciaal afscheidsspreekuur afscheid genomen van de patiënten. Vandaag in Dordt Centraal een interview met deze bevlogen huisarts.

Actueel

Prijzenregen in Bieshof

DORDRECHT – De winkeliers in Winkelcentrum Bieshof in Stadspolders deelden zaterdag flink uit. Met vier ballonnendrops, twee voor kinderen en twee voor volwassen, kwamen de prijzen letterlijk uit de lucht vallen.