Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Samen THE PASSION kijken bij Resto VanHarte Dordrecht Live op groot scherm in Het Polderwiel, Dordrecht

Op donderdag 18 april organiseert Resto VanHarte in samenwerking met Het Spectrum in het Polderwiel een sfeervolle Passion-avond. Na het driegangendiner kunnen buurtgenoten gezamenlijk kijken naar het live televisiespektakel op een groot scherm. Er is nog plek, dus reserveer snel via www.restovanharte.nl<http://www.restovanharte.nl>.

Je Bent niet alleen

Restomanager Mack Labbaci: “Met het thema ‘#Je bent niet alleen’ focust The Passion dit jaar extra op oprechte aandacht voor elkaar. Dit past naadloos bij de missie van Resto VanHarte. Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Eenmaal aan tafel ontstaat vanzelf een goed gesprek. Zo brengen wij mensen samen en ontmoeten buurtgenoten elkaar. Want samen eten verbindt, en samen televisie kijken ook. We organiseren deze speciale avond voor de bewoners van Het Polderwiel en de mensen uit de buurt.”

Iedereen is van harte welkom

De avond begint om 18:00 uur met een heerlijk vers gezond driegangendiner. Tussen de gerechten door kunnen de gasten genieten van optredens van Het Polderwielkoor. Om 20:30 begint de uitzending op het scherm. Bijdrage voor het diner is acht Euro. Reserveer via www.restovanharte.nl<http://www.restovanharte.nl> (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – René Kamps maakte bij zonsondergang deze sfeervolle foto van de spoorbrug van Stadspolders. Ook een mooie foto gemaakt? Wij zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl. 

Actueel

Thuis in Stadspolders en Dubbeldam

DORDRECHT – In de wijken Stadpolders en Dubbeldam wordt vrijdag weer een nieuwe editie van wijkmagazine Thuis in Stadspolders & Dubbeldam huis-aan-huis verspreid. Ook deze uitgave staat weer vol met uiteenlopende verhalen uit deze wijken. Onze redacteur ging langs op basisschool Geert Groote, interviewde de 62-jarige bodybuildingkampioen Willy Heuser en ging langs in de showtuin van Steenplaza. Verder aandacht voor de loopgroep Stadspolders en de bijzondere Gambia-reis die enkele examenleerlingen van het Insula College jaarlijks maken. Tips voor een volgende editie? Mail ze naar redactie@dordtcentraal.nl. Wie niet in Dubbeldam woont, maar wel graag het wijkmagazine wil lezen, kan de digitale versie terugvinden op www.dordtcentraal.nl (‘Lees specials online’).

Actueel

Opknapbeurt Koeienveld

DORDRECHT – Het speelveld op het zogeheten Koeienveld in Stadspolders is aan een opknapbeurt toe. Eind deze week beginnen de werkzaamheden. Het gele klimtoestel wordt vervangen door een nieuw evenwichtstoestel omdat het oude technisch gezien versleten is.