Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Samen THE PASSION kijken bij Resto VanHarte Dordrecht Live op groot scherm in Het Polderwiel, Dordrecht

Op donderdag 18 april organiseert Resto VanHarte in samenwerking met Het Spectrum in het Polderwiel een sfeervolle Passion-avond. Na het driegangendiner kunnen buurtgenoten gezamenlijk kijken naar het live televisiespektakel op een groot scherm. Er is nog plek, dus reserveer snel via www.restovanharte.nl<http://www.restovanharte.nl>.

Je Bent niet alleen

Restomanager Mack Labbaci: “Met het thema ‘#Je bent niet alleen’ focust The Passion dit jaar extra op oprechte aandacht voor elkaar. Dit past naadloos bij de missie van Resto VanHarte. Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Eenmaal aan tafel ontstaat vanzelf een goed gesprek. Zo brengen wij mensen samen en ontmoeten buurtgenoten elkaar. Want samen eten verbindt, en samen televisie kijken ook. We organiseren deze speciale avond voor de bewoners van Het Polderwiel en de mensen uit de buurt.”

Iedereen is van harte welkom

De avond begint om 18:00 uur met een heerlijk vers gezond driegangendiner. Tussen de gerechten door kunnen de gasten genieten van optredens van Het Polderwielkoor. Om 20:30 begint de uitzending op het scherm. Bijdrage voor het diner is acht Euro. Reserveer via www.restovanharte.nl<http://www.restovanharte.nl> (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Na 43 jaar terug op oude basisschool

DORDRECHT – Jaap van der Put wordt op 1 april directeur-bestuurder van de Scholen van Oranje. De Scholen van Oranje zijn vier christelijke basisscholen in Dubbeldam en Stadspolders: Beatrix, Johan Friso, Juliana en Oranje Nassau. Van der Put groeide op in Dubbeldam en zat zelf tot 43 jaar geleden op de Beatrixschool.

Actueel

VIDEO: Merwekrabbers bouwen feestje in Polderwiel

DORDRECHT – Carnavalsvereniging De Merwekrabbers trekt deze weken weer met een revue langs woon- en zorgcentra in Dordrecht en Zwijndrecht. Donderdagavond werd er een vrolijk feest van gemaakt in het Polderwiel. De komende weken volgen nog revues op acht andere locaties. De tournee wordt op 14 februari afgesloten met de Grote Merwekrabbersrevue in BeneVia Muziekcentrum.

Actueel

Winnaar halve Mini meldt zich op de valreep

DORDRECHT – De Dordtse winnaar van een halve Mini van de Oudejaarstrekking 2018 van de Staatsloterij heeft zich op de valreep gemeld. Het winnende lot was vorig jaar gekocht bij Cigo Bieshof en een jaar later nog niet ingeleverd. Op oudejaarsdag, de laatste dag dat winnende Oudejaarsloten uit 2018 verzilverd konden worden, meldde de winnaar zich alsnog.