Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Spelotheek officieel geopend door wethouder Stam

De spelotheek Pip & Zo is op woensdag 7 november officieel geopend door wethouder Marco Stam. Pip & Zo is verhuisd naar een nieuw pand en is vanaf 14 november weer open voor leuke activiteiten en natuurlijk voor het lenen van speelgoed.

Wat is een speelotheek?
Een speel-o-theek is voor speelgoed, wat een bibliotheek is voor boeken. Een speel-o-theek leent speel- en spelmateriaal uit dat aansluit bij de ontwikkeling van een kind. Hier kunnen ouders, opvoeders, gastouders, opa’s & oma’s en kindgerichte organisaties gebruik van maken.

Kom je ook?
Vanaf 14 november is de speel-o-theek weer regulier geopend. DOEmee Atelier start voor de kinderen met een Herfst Mandala maken van 14.00-16.00. Voor de volwassenen is dit op 19 november 19.30-21.30. Schrijf je in via welkom@pipenzo.nl

Het nieuwe adres van Pip & Zo is Selma Lagerlof-erf 163, 3315 TA Dordrecht

Kijk voor meer info even op de website of facebook pagina van spelotheek Pip & Zo.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Diner voor mantelzorgers

DORDRECHT – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert op vrijdag 16 november een mantelzorgdiner in Dordrecht. Locatie is Het Polderwiel op het Dudok-erf 58. Met dit mantelzorgdiner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuke avond uit bieden en hen in staat stellen om andere mantelzorgers uit de buurt te ontmoeten. Mantelzorgers van 60 jaar en ouder eten gratis mee.

Actueel

Nieuwe pand voor speelotheek Pip en Zo

DORDRECHT – Bianca Pipping van de speelotheek Pip en Zo zou wel kunnen dansen van geluk, want sinds kort heeft zij de sleutel van een nieuw pand voor haar speelotheek aan het Selma Lagerlöf-erf in Stadspolders. Niet alleen is er op de nieuwe locatie meer plek om al het speelgoed uit te stallen, er is ook ruimte genoeg voor uitbreiding van de collectie én voor het aanbieden van activiteiten. Lees het interview in de woensdageditie van Dordt Centraal!

Actueel

VIDEO: Griezelen in Stadspolders

DORDRECHT – Een daverend succes. De Halloween-optocht van winkelcentrum Bieshof trok afgelopen zaterdag ruim duizend deelnemers. Jong en oud verzamelden op het plein voor een griezelige tocht door de wijk en die was enger dan ooit…..