Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Verpleegkundig spreekuur in de wijken

De  verpleegkundig spreekuren van Het Spectrum Thuiszorg De Wielborgh starten weer. Dordtenaren kunnen er terecht met onder meer vragen over gezondheid, zorg en wonen.

De verpleegkundige meet, indien daar behoefte aan is, de bloeddruk of controleert de bloedsuiker. Ook is er ruimte voor een informeel gesprek en een kopje koffie of thee.

De verpleegkundige spreekuren zijn wekelijks op vaste dagen en locaties in de wijken. Elke maandag van 11.00 uur tot 12.00 uur in de Admiraalsflat aan het Admiraalsplein (op de begane grond in de activiteitenruimte).  Elke woensdag van 11.30 uur tot 12.30 uur in Het Spectrum Het Theehuis aan de Atmosfeerstraat 1J (wijk Sterrenburg). Elke vrijdag van 11.00 uur tot 12.00 uur in Het Spectrum Het Polderwiel aan het Dudok-erf 58 (wijk Stadspolders).

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Na drie jaar eindelijk weer een Poldermarkt

DORDRECHT – Na drie jaar zonder komt er op zaterdag 17 september weer een Poldermarkt aan. Op het Dudokplein achter het Huis bij de Bron wordt een grote rommelmarkt gehouden. Er is al flink wat moois ingezameld, maar het inzamelen gaat nog door tot aan de marktdag.

Actueel

Jasmijn Rubingh terug in geboortestad als circusartiest

De in Dordrecht opgegroeide Jasmijn en haar man Tobit treden dit weekend op bij het Magic Circus. De circustent staat op 30 en 31 juli, 1 en 2 augustus op het Van Eesterenplein.

Actueel

Trots op compleet vernieuwde Plus Bieshof

DORDRECHT – Maandag krioelde het in het hele pand nog van de werklui, dinsdag werden de versafdelingen bevoorraad en de laatste puntjes op de i gezet en vanmorgen werden de eerste klanten weer verwelkomd. Zij wandelden een compleet vernieuwde Plus ’t Lam Bieshof in.