Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

4 juli: Wijkterras in winkelcentrum Bieshof

Wijkterras in winkelcentrum Bieshof. 4 juli van 14:00 tot 16:00 uur.

Op woensdag 4 juli 2018 van 14.00-16.00 uur zijn de netwerkpartners van Stadspolders te vinden in Winkelcentrum Bieshof om met u in gesprek te gaan over de wijk. Het thema is deze keer ‘water’. Koffie en thee staat voor u klaar!

Aanwezige wijknetwerkpartners
Gemeente Dordrecht | Politie Dordrecht | MEE Buurtwerk Oost | R-Newt Dordrecht (jongerenwerk) | Handhaving Drechtsteden | Brandweer ZHZStichting Het Spectrum | Woningstichting Trivire | COKD KinderopvangDe Bibliotheek AanZet Dordrecht | Sportbedrijf DordrechtSpeelotheek Pip & Zo

Meer weten?
Ragna Bottse, MEE Buurtwerk Oost
T 06-52 89 51 24
ragna.bottse@meeplus.nl
stadspolders.dordtcentraal.nl
www.stadspolders.buurbook.nl
Facebook: MEE Buurtwerk Oost

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Diner voor mantelzorgers

DORDRECHT – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert op vrijdag 16 november een mantelzorgdiner in Dordrecht. Locatie is Het Polderwiel op het Dudok-erf 58. Met dit mantelzorgdiner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuke avond uit bieden en hen in staat stellen om andere mantelzorgers uit de buurt te ontmoeten. Mantelzorgers van 60 jaar en ouder eten gratis mee.

Actueel

Nieuwe pand voor speelotheek Pip en Zo

DORDRECHT – Bianca Pipping van de speelotheek Pip en Zo zou wel kunnen dansen van geluk, want sinds kort heeft zij de sleutel van een nieuw pand voor haar speelotheek aan het Selma Lagerlöf-erf in Stadspolders. Niet alleen is er op de nieuwe locatie meer plek om al het speelgoed uit te stallen, er is ook ruimte genoeg voor uitbreiding van de collectie én voor het aanbieden van activiteiten. Lees het interview in de woensdageditie van Dordt Centraal!

Actueel

VIDEO: Griezelen in Stadspolders

DORDRECHT – Een daverend succes. De Halloween-optocht van winkelcentrum Bieshof trok afgelopen zaterdag ruim duizend deelnemers. Jong en oud verzamelden op het plein voor een griezelige tocht door de wijk en die was enger dan ooit…..