Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

4 juli: Wijkterras in winkelcentrum Bieshof

Wijkterras in winkelcentrum Bieshof. 4 juli van 14:00 tot 16:00 uur.

Op woensdag 4 juli 2018 van 14.00-16.00 uur zijn de netwerkpartners van Stadspolders te vinden in Winkelcentrum Bieshof om met u in gesprek te gaan over de wijk. Het thema is deze keer ‘water’. Koffie en thee staat voor u klaar!

Aanwezige wijknetwerkpartners
Gemeente Dordrecht | Politie Dordrecht | MEE Buurtwerk Oost | R-Newt Dordrecht (jongerenwerk) | Handhaving Drechtsteden | Brandweer ZHZStichting Het Spectrum | Woningstichting Trivire | COKD KinderopvangDe Bibliotheek AanZet Dordrecht | Sportbedrijf DordrechtSpeelotheek Pip & Zo

Meer weten?
Ragna Bottse, MEE Buurtwerk Oost
T 06-52 89 51 24
ragna.bottse@meeplus.nl
stadspolders.dordtcentraal.nl
www.stadspolders.buurbook.nl
Facebook: MEE Buurtwerk Oost

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Poldermarkt in Stadspolders

DORDRECHT – De jaarlijkse Poldermarkt in Stadspolders wordt dit jaar gehouden op zaterdag 8 september. Het evenement zal zoals gebruikelijk plaatsvinden op de parkeerplaats achter de Bron en het Polderwiel aan het Dudok-erf. Ook dit jaar is er een rommelmarkt met 27 kramen gevuld met speelgoed, elektra, boeken, muziek, kleding en meer. Daarnaast draait het rad van fortuin de hele dag en zijn er vele prijzen te winnen. Op het terras kan genoten worden van een hapje en een drankje en voor de kinderen wordt er een springkussen geplaatst. Om 09.15 uur zal Jong Jubal een optreden verzorgen en om 10.15 en 11.30 uur is er een aerobics-demo door de jongedames van DVO. Van de netto-opbrengst gaat een deel naar de Bron en een deel naar World Servants, een stichting die werkvakanties voor jongeren organiseert in ontwikkelingslanden. Iedereen is van harte welkom op de Poldermarkt van 09.00 tot 16.00 uur.

Actueel

Onderhoud onder een parasolletje

DORDRECHT – Werklui zijn vanuit een hoogwerker bezig met onderhoudswerkzaamheden aan woontoren Sequoia in Stadspolders. Vanwege de hitte doen ze dat onder een parasol.

Actueel

VIDEO: Molenbeekse voetbalvrouwen vragen aandacht voor campagne

DORDRECHT – Op het Cruyff Court in Molenbeek werd op 28 juni de aftrap gegeven van de campagne #ChangeOurGame. Rotary Club Brussels Cantersteen, het platform PlayandPeace en de dames van de Molenbeekse voetbalclub RWDM Girls zijn met elkaar een unieke samenwerking aangegaan om de campagne te promoten. De spelers van de voetbalclub vragen met hun tournee door Nederland aandacht voor de campagne. Op zaterdag 4 augustus brachten zij een bezoek een het Cruyff Court in de wijk Stadspolders. Er werd training gegeven aan de dames en de Dordtse jeugd door organisatie Pelota. Met de campagne #ChangeOurGame hopen de drie partners geld in te zamelen voor een benefietconcert voor de slachtoffers van de terroristische aanslagen, een derde Cruyff Court in België en vragen zij aandacht voor het vrouwenvoetbal en in het bijzonder steun voor RWDM Girls.