Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

19 september: Wijkterras op ‘t Koeienveld

19 september 2018, wijkterras op 't koeienveld

Op woensdag 19 september van 14.00 tot 16.30 uur is de Gemeente Dordrecht samen met de netwerkpartners van Stadspolders te vinden bij de Sport en Spelmiddag op ’t Koeienveld. Zij gaan graag met u in gesprek over de wijk. Koffie en thee staat voor u klaar!

Kunt u er niet bij zijn? Het wijkterras is live te volgen via de Facebookpagina van MEE Buurtwerk Oost.

Aanwezige wijknetwerkpartners

Gemeente Dordrecht, Schaakclub Dordrecht, Speeltuin Stadspolders, Speel-o-theek Pip & Zo, COKD Kinderopvang, Het Spectrum, SDK Kinderopvang, MEE Buurtwerk, TIEN Plus, De Polderkrant, R-Newt jongerenwerk, De Bibliotheek AanZet, Sportbedrijf Dordrecht, Vrijwilligershuis Drechtsteden en ’t Stekkie voor de buurt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het wijkterras? Neem dan contact op met Ragna Bottse via 06-52 89 51 24 of ragna.bottse@meeplus.nl. Of neem een kijkje op de Facebookpagina: MEE Buurtwerk Oost.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Diner voor mantelzorgers

DORDRECHT – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert op vrijdag 16 november een mantelzorgdiner in Dordrecht. Locatie is Het Polderwiel op het Dudok-erf 58. Met dit mantelzorgdiner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuke avond uit bieden en hen in staat stellen om andere mantelzorgers uit de buurt te ontmoeten. Mantelzorgers van 60 jaar en ouder eten gratis mee.

Actueel

Nieuwe pand voor speelotheek Pip en Zo

DORDRECHT – Bianca Pipping van de speelotheek Pip en Zo zou wel kunnen dansen van geluk, want sinds kort heeft zij de sleutel van een nieuw pand voor haar speelotheek aan het Selma Lagerlöf-erf in Stadspolders. Niet alleen is er op de nieuwe locatie meer plek om al het speelgoed uit te stallen, er is ook ruimte genoeg voor uitbreiding van de collectie én voor het aanbieden van activiteiten. Lees het interview in de woensdageditie van Dordt Centraal!

Actueel

VIDEO: Griezelen in Stadspolders

DORDRECHT – Een daverend succes. De Halloween-optocht van winkelcentrum Bieshof trok afgelopen zaterdag ruim duizend deelnemers. Jong en oud verzamelden op het plein voor een griezelige tocht door de wijk en die was enger dan ooit…..