Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

19 september: Wijkterras op ‘t Koeienveld

19 september 2018, wijkterras op 't koeienveld

Op woensdag 19 september van 14.00 tot 16.30 uur is de Gemeente Dordrecht samen met de netwerkpartners van Stadspolders te vinden bij de Sport en Spelmiddag op ’t Koeienveld. Zij gaan graag met u in gesprek over de wijk. Koffie en thee staat voor u klaar!

Kunt u er niet bij zijn? Het wijkterras is live te volgen via de Facebookpagina van MEE Buurtwerk Oost.

Aanwezige wijknetwerkpartners

Gemeente Dordrecht, Schaakclub Dordrecht, Speeltuin Stadspolders, Speel-o-theek Pip & Zo, COKD Kinderopvang, Het Spectrum, SDK Kinderopvang, MEE Buurtwerk, TIEN Plus, De Polderkrant, R-Newt jongerenwerk, De Bibliotheek AanZet, Sportbedrijf Dordrecht, Vrijwilligershuis Drechtsteden en ’t Stekkie voor de buurt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het wijkterras? Neem dan contact op met Ragna Bottse via 06-52 89 51 24 of ragna.bottse@meeplus.nl. Of neem een kijkje op de Facebookpagina: MEE Buurtwerk Oost.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Een krant voor en door kinderen

DORDRECHT – Op alle bso-groepen van SDK kinderopvang wordt gewerkt met het zelf ontwikkelde activiteitenprogramma BSO in Bloei. Voor het thema Mega Media hebben de kinderen hun eigen krant gemaakt. Foto’s, puzzels, spelletjes, recepten; de krant is een bonte verzameling van avonturen en belevenissen, geheel gemaakt door de kinderen. Op de foto laten de trotse ‘journalisten’ van de locatie Groenland in Oudelandshoek hun krant zien.

Actueel

Huisarts De Vos neemt na veertig jaar afscheid

DORDRECHT – Rolf de Vos runde 38 jaar lang, met zijn vrouw Connie aan zijn zijde, een huisartsenpraktijk in Stadspolders. Ze hebben die praktijk recent overgedragen en tijdens een speciaal afscheidsspreekuur afscheid genomen van de patiënten. Vandaag in Dordt Centraal een interview met deze bevlogen huisarts.

Actueel

Prijzenregen in Bieshof

DORDRECHT – De winkeliers in Winkelcentrum Bieshof in Stadspolders deelden zaterdag flink uit. Met vier ballonnendrops, twee voor kinderen en twee voor volwassen, kwamen de prijzen letterlijk uit de lucht vallen.