Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wijkterras op ’t Cruyff Court

Op woensdag 25 september van 14.00 tot 16.30 uur is de Gemeente Dordrecht samen met de netwerkpartners van Stadspolders te vinden op ’t Cruyff Court. Zij gaan graag met u in gesprek over de wijk. Het thema is deze keer zwerfafval. Koffie en thee staat voor u klaar!

Aanwezige wijknetwerkpartners
Gemeente Dordrecht, MEE Buurtbemiddeling, Het Spectrum, Buurtwerk Dordrecht, R-Newt Jongerenwerk, Handhaving Drechtsteden, Brandweer ZHZ, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Moeders informeren Moeders (MIM), SDK Kinderopvang, COKD Kinderopvang, De Bibliotheek AanZet, Sportbedrijf Dordrecht, Speel-o-theek Pip & Zo, Hattrick Sport, Humanitas, Politie ZHZ, Schaakclub Dordrecht en De Stadsduif.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het wijkterras? Neem dan contact op met Ragna Bottse via 06-52 89 51 24 of ragna.bottse@meeplus.nl. Of neem een kijkje op de Facebookpagina: www.facebook.com/buurtwerkoost.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Wellant krijgt compleet nieuwe campus

DORDRECHT – Wellant mbo en Wellant vmbo en mavo Dordrecht aan de Groenezoom/Chico Mendesring ondergaan een flinke metamorfose. De komende drie jaar staan voor de onderwijsinstelling, die voorheen opereerde onder de naam Wellantcollege, in het teken van verhuizing, verbouwing en vernieuwing. Natuurlijk is er bij de ontwikkeling van de campus voor ‘groene opleidingen’ ook veel aandacht voor duurzaamheid.

Actueel

Bevers actief in Stadspolders

De gemeentelijke groenbeheerders keken een beetje vreemd op toen ze vandaag bomen wilden gaan snoeien in Stadspolders. Op één van de eilandjes in het water bleek een bever hen voor te zijn geweest. Het dier, dat zich voedt met de stam, takken en wortels van bomen, had al van alles omgeknaagd.

Cultuur

Latin dansavond bij Boekmans

Vrijdag 18 oktober is Boekmans’ Latin Chapter II. Restaurant Grandcafé Boekmans en Latin Club & Events organiseren voor de tweede maal het Latin feestje dat van 21.30 tot 01.00 uur duurt.