Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Workshop Fotohunt voor kinderen

Op woensdag 24 oktober kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar op jacht naar de mooiste foto tijdens Fotohunt in Bibliotheek Stadspolders. Teams gaan met elkaar proberen de meest bijzondere en creatieve foto’s te maken binnen de tijd. Actie, spanning en een goede samenwerking: alles komt aan bod. Meedoen kost €5,-.

U moet zich wel aanmelden.

https://www.debibliotheekaanzet.nl/actueel/agenda/dordrecht

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Rokende putten bij de Bieshof

DORDRECHT – De brandweer werd vroeg in de middag ingeseind omdat er rook uit verschillende rioolputten bij Winkelcentrum Bieshof in Stadspolders kwam. Het bleek uiteindelijk te gaan om een gevalletje loos alarm. Een bedrijf was in opdracht van de gemeente bezig met het controleren van het riool op lekkages. Daarvoor wordt stoom door het rioolstelsel geblazen. Niet iedereen was hier echter van op de hoogte…

Actueel

Rotonde in kerstsfeer

DORDRECHT – Op de rotonde Groenezoom-Hastingsweg in Stadspolders is een indrukwekkende verlichte kerstboom neergezet. Dordrecht komt langzaam in kerstsfeer.

Actueel

Jongeman beroofd door drietal

DORDRECHT – Maandagavond is een jongeman aan het Dudokplein beroofd door drie personen. De man werd even na zeven uur overvallen en werd daarbij gestoken in zijn arm. De man is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de beroving op de hoek Dudokplein, ter hoogte van Het Palet. (Foto: Thymen Stolk )